Telia Kontantkort

banner-telia-250x90Telia är idag, om inte den största, åtminstone en av dom största mobiloperatörerna. I ryggen har man ett väl beprövat mobilnät med utomordentligt täckning och samtalskvalité som visat sig i upprepade gånger i medias tester. Man har troligen den största kundstocken och det belönar man genom att erbjuda mobilsamtal i det egna nätet från 0 kr/min. Telia Kontantkort är dessutom helt gratis att beställa och som det inte vore nog så bjuder man på 100 kr i bonus när du registrerar ditt kontantkort.

Något unik för Telia Kontantkort är dessutom möjligheten att kostnadsfritt koppla på ett favoritnummer inom det fasta nätet dit du ringer för 0 kr/min (upp till 3000 minuter/månad) med enbart 69 öre/samtal i öppningsavgift.

Telia har en form enklare form av värdebevis där kostnaderna ser ut som följer.

Värdebevis: Telia Refill Flexibel

Baskostnaden för Telia Refill Flexibel uppkommer om du ej tankat på ditt kort dom senaste 30 dagarna eller om du tankat för mindre än 100 kr. Då ligger öppningsavgiften på 69 öre/samtal, samtalsavgiften uppgår till 1,99 kr/min till samtliga nät och SMS kostar dig 99 öre/st.

Har du tankat Telia Refill Flexibel för minst 100 kr så får du under en 30 dagars-period en öppningsavgift på 69 öre/samtal. Samtalsavgiften ligger på 69 öre/minut till samtliga nät och SMS kostar 69 öre/st.

Tankar du däremot Telia Refill Flexibel för 150 kr så får du en 30 dagars-period med samtal inom Telias mobilnät för 0 kr/minut. I övrigt är det samma avgifter som vid 100 kr.

Väljer du att fylla på med 300 kr vid ett tillfälle så får du visserligen samma kostnader som vid 150 kr:s påfyllning men dom gäller i gengäld under 60 dagar.

Värdebevis: Telia Refill Kväll & Helg

Telia Refill Kväll & Helg är som namnet antyder en prisplan där men pressar priserna under kvällar och helger mot ett högre pris på dagtid. Resultatet blir en öppningsavgift på 59 öre/samtal och SMS-kostand på 89 öre/st. När det gäller samtalsavgifterna så kostar det 3,99 kr/min till samtliga nät under dagtid på vardagar (07:00-19:00). Under övrig tid ringer du för 29 öre/minut till telias mobilnät samt det fasta nätet respektive 1,99 kr/min till övriga mobiloperatörers nät. 

Telia är ett namn som nästan alla känner till och med deras väl beprövade mobilnät där täckning och samtalskvalité är något återkommande så kan man inte annat än rekommendera deras kontantkort. För dig som vet med dig att du vistas i lite otillgängliga områden så finns det inget att fundera på. Och för er andra så råder vi er att jämföra priserna med era nuvarande, många blir förvånade över att Telia håller så låga kostnader som dom gör på sina kontantkort!

Beställ Telia Kontantkort

{ 1 trackback }