Telenor Kontantkort

banner-telenor-250x90Telenor anser vi får betraktas som någon av en gigant inom denna industri. Som nuvarande ägare av såväl tidigare Vodafone som Bredbandsbolaget så sitter man på en rejäl utvecklingskompetens vilket måste upplevas spännande och positivt för såväl nuvarande som potentiella framtida kunder. Vi misstänker att man sneglat en del på konkurrenten Comviqs framgång på marknaden för kontantkort då man valt att införa egna värdebevis vilket gör att ett kontantkort kan anpassas till många kunders olika behov.

Just nu får du dessutom 10% extra i bonus att ringa för när du tankar ditt kontantkort via www.telenor.se

Dom olika värdebevis som finns att välja på är följande:

Värdebevis: Telenor Snacka Mera

Med Telenor Snacka Mera ringer du för 0 kr/min inom telenors mobilnät. Övriga nät i Sverige får en samtalsavgift på 29 öre/min och SMS kostar 69 öre/st. Öppningsavgiften ligger på 99 öre/samtal.

Värdebevis: Telenor Messa Mera

Telenor Messa Mera är som namnet antyder en prisplan inriktad mot SMS men erbjuder ändå hyffsade samtalsavgifter. SMS kostar 0 kr/st (upp till 3000 SMS, därefter 59 öre/st). Öppningsavgiften är 99 öre/samtal och samtalsavgiften 29 öre/min till alla nät.

Värdebevis: Telenor Enkelt

Telenor Enkelt erbjuder en öppningsavgift på 59 öre/samtal, en samtalsavgift på 59 öre/minut till alla nät och en SMS-kostnad på 59 öre/st. Enkelt, helt enkelt! Dessutom bjuder man på en bonus i form av 59 kr vid var femte laddning i rad av värdebeviset.

Värdebevis: Telenor World

Telenor World riktar in sig mot den världsvane kontantkortsanvändaren med utlandssamtal från 40 öre/min. Öppningsavgiften är på 99 öre/samtal och i Sverige får man samtalsavgifter på 39 öre/min till samtliga nät förutom inom telenor där den är 0 kr/min. SMS kostar dig 69 öre/st.

Värdebevis: Telenor BAS (standard)

Samtliga värdebevis gäller i 30 dagar och när dessa passerat eller om du ej tankat något värdebevis från start så går du på Telenor BAS. Detta innebär en öppningsavgift på 99 öre/samtal, samtalsavgifter kostar dig 1,99 kr/min till samtliga nät och ett SMS skickar du för 69 öre/st.

Telenor har alltså valt att ge sig in på en snarlik modell som Comviq vilket både har sina fördelar och nackdelar. Det krävs att du som kund aktivt laddar på ditt kontantkort månadsvis för att inte hamna på basnivån. Det är visserligen ingen katastrof och i gengäld har du ett flertal värdebevis att välja på och där är vi helt säkra på att du hittar ett som passar just dig hos Telenor!

Beställ Telenor Kontantkort

{ 1 trackback }