Halebop Kontantkort

banner-halebop-250x90Halebop är lite av en ”nykomling” hos mobil-operatörerna i Sverige som trots detta lyckats slå sig in bra på en väldigt tuff marknad med stora konkurrenter. Huvudägare av Halebop är Teliasonera Group vilket till viss del kanske förklarar deras framgång. En fördel för dig som kund är att man därmed nyttjar Telias mobilnät vilket borgar för bra täckning och samtalskvalité. Halebop erbjuder idag tre olika prisplaner på sitt kontantkort men du som kund kan kostnadsfritt skifta mellan dessa.

Beroende på vilka valör du väljer att fylla på den aktuella prisplanen med så ringer du från 0 kr/min och skickar SMS för 0 öre/st.

Vi har här nedan sammanställt en kort introduktion till dom tre prisplanerna och skillnader mellan valörer dess emellan.

Prisplan: Halebop Vänner

Med Halebop Vänner ringer du för o kr/min till alla andra halebopkunder. Övriga mobilnät och det fasta nätet når du för 59 öre/min. Öppningsavgiften är 69 öre/samtal och SMS kostar 49 öre/st. Om du tankar ditt Halebop Vänner med 200 kr eller mer vid ett och samma tillfälle skickar du dock SMS för 0 kr/st (max 3000 SMS).

Prisplan: Halebop Hallå

Öppningsavgiften för Halebop Hallå är 99 öre/samtal. SMS kostar 49 öre/st, men om du tankar Halebop Hallå för 200kr eller mer vid ett och samma tillfälle kostar SMS istället 0 kr/st (max 3000 SMS). Samtalskostnaden för Halebop Hallå är samma till samtliga nät men bygger däremot på ett valörsystem vilket innebär att ju större summa du tankar vid ett och samma tillfälle, desto billigare ringer du:

Laddningsbelopp 5o kr –> 49 öre/min
Laddningsbelopp 10o kr —> 39 öre/min
Laddningsbelopp 20o kr —> 29 öre/min
Laddningsbelopp 30o kr —> 19 öre/min

Prisplan: Halebop BAS (standard)

Samtliga prisplaner vi beskrivit här ovan gäller i 30 dagar från det datum du valt att tanka på ditt kontantkort med det aktuella värdebeviset. Om du ej tankat något värdebevis samt när dessa 30 dagar passerat övergår ditt kontantkort automatiskt till standard. Detta innebär en öppningsavgift på 99 öre/samtal och att SMS-kostnaden är 69 öre/st. Samtalsavgiften ligger på 1,99 kr/min till samtliga nät i Sverige.

Halebop är som sagt lite av en nykomling med väldigt intressanta prisplaner. Vi kan starkt rekommendera denna operatör för dig som är lite mer aktiv i ditt mobilpratande!

Beställ Halebop Kontantkort

{ 1 trackback }