Comviq Kontantkort

banner-tele2-comviq-250x90Tele2 Comviq Kontantkort är ett av de mest använda kontantkorten i Sverige idag. Orsaken kan vara genidraget av Comviq att tidigt införa ett flertal olika värdebevis för sitt kontantkort vilket ger dig en otrolig frihet att hitta en prisplan som passar just dig. Allt utgår ifrån ett startpaket som just nu är helt gratis och dessutom får du 100kr att ringa för i bonus när du registrerar ditt Comviq kontantkort.

Vi har här nedan sammanställt en kort introduktion till dom olika värdebevisen. Fullständig information och villkor hittar du på www.comviq.se

Värdebevis: Comviq Kompis

Med Comviq Kompis ringer du för 0 kr/min och SMS:ar för 0 kr/st till alla mobiler inom Comviq och Tele2:s mobilnät. Att ringa till övriga operatörer kostar 2,49 kr/min och SMS:a 99 öre/st. Öppningsavgiften ligger på 69 öre/samtal.

Värdebevis: Comviq Amigos

Även med Comviq Amigos ringer du för 0 kr/min till alla mobiler inom Comviq och Tele2:s mobilnät. SMS 49 öre/st oavsett operatör och samtalsavgiften till fasta nätet och andra operatörer är 69 öre/min. Öppningsavgiften är på 69 öre/samtal. Det som verkligen sticker ut med Comviq Amigos är dock att du ringer till utlandet från 45 öre/min!

Värdebevis: Comviq Smart

Comviq Smart är en annan variant av Amigos där du ringer för samma priser till utlandet men det skiljer sig en aning nationellt. Öppningsavgiften ligger på 99 öre/samtal men i gengäld ligger samtalsavgiften på 19 öre/min till samtliga operatörer och fasta nätet. SMS skickar du för 49 öre/st. Kravet för Comviq Smart är dock ett konto på www.comviq.se samt att man nyttjar deras egen tjänst vid påfyllning.

Värdebevis: Comviq Poppis

Comviq Poppis är ett nytt koncept från Comviq där man får olika prisplaner beroende på vilken valör man fyller på sitt kort med. Det billigaste alternativet får du vid påfyllnad av 285 kr och då ringer du för otroligt låga 18 öre/min till samtliga operatörer och skickar sms till en kostnad av 18 öre/st (3000 st fria ingår även i denna prisplan). Öppningsavgiften är däremot fast på 99 öre/samtal på samtliga prisplaner.

Värdebevis: Comviq Knock-Out

Comviq Knock-Out låter dig ringa samtliga mobiler i Sverige samt det fasta nätet till en kostnad av 49 öre/min. Till detta kommer en öppningsavgift på 69 öre/samtal och SMS kostar 49 öre/st.

Värdebevis: Comviq Champion

Öppningsavgift på 99 öre/samtal, samtalsavgiften ligger på 19 öre/min till samtliga nät i Sverige och SMS kostar dig 69 öre/st.

Värdebevis: BAS (Standard)

Samtliga prisplaner i dom värdebevis vi beskrivit här ovan gäller i 30 dagar från det datum du valt att tanka på ditt kontantkort med det aktuella värdebeviset. Om du ej tankat något värdebevis samt när dessa 30 dagar passerat övergår ditt kontantkort automatiskt till standard. Detta innebär en öppningsavgift på 69 öre/samtal och SMS-kostnaden är 69 öre/st. Samtalsavgiften ligger på 1,99 kr/min till samtliga nät i Sverige förutom Comviq och Tele2:s mobilnät på kvällar (19:00 – 07:00) samt helger som då är 29 öre/min.

Vi kan starkt rekommendera Comviq Kontantkort till alla. Oavsett om du blir en helt ny kund eller porterar över ditt gamla nummer från en annan operatör så har Comviq garanterat någon prisplan som passar!

Beställ Comviq Kontantkort

{ 1 trackback }